Haber

15. Başpehlivan Orhan Okulu Sekapark Altınkemer Yağlı Güreş

15. Sekapark Altınkemer Yağlı Güreşleri finalinde Yusufcan Zeybek’i mağlup eden Orhan Okul, Başpehlivan olarak Altınkemer’in sahibi oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 15. Sekapark Altın Kuşak Yağlı Güreşleri’nin final maçları kıyasıya rekabete sahne oldu. Güreşin finalinde Antalya’dan Orhan Okullu ve Yusufcan Zeybek kıyasıya mücadele etti. 15. Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde yapılan final müsabakasını Orhan Okulu kazanarak Başpehlivan oldu.

ÇEYREK VE YARI FİNALLER

Yağlı güreş kapsamında yapılan müsabakalarda Ali Gürbüz, İsmail Koç, Orhan Okulu Recep Taslak, Yusufcan Zeybek Nedim Gürel, Hüseyin Gümüşalan İsmail Balaban’ı mağlup etti. Yarı final kura çekiminde ise Yusufcan Zeybek Hüseyin Gümüşalan, Orhan Okullu Ali Gürbüz’e yenilip adını finale yazdırdı.

ORHAN OKULU ALTINKEMER’İN SAHİBİ

Uzun ve çekişmeli geçen final maçında Orhan Okul, Yusufcan Zeybek’i mağlup ederek Altınkemer’in sahibi oldu. Ödül töreninde Orhan Okulu, Yusufcan Zeybek, Ali Gürbüz ve Hüseyin Gümüşalan madalya ve kupalarını Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ve Türk Klasik Güreş Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’in elinden aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kadir Birlik’in düzenlediği bu yılki Sekapark Altın Kuşak Yağlı Güreşleri.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cathaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu