Haber

AK Parti Aksaray İlçe ve Belde Belediye Başkanı Adayları Tanıtıldı

Törende AK Parti Aksaray ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Türkiye Yüzyılının şehirlerini inşa edeceğiz” dedi.

Aksaray’ın 7 ilçe ve 14 beldesinin AK Partili belediye başkan adayları, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda tanıtıldı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur katıldı. AK Parti’nin gönüllü belediyecilik çalışmalarının sunumlarla anlatıldığı aday tanıtım toplantısında, belde ve ilçe belediye başkanı adayları tek tek sahneye davet edildi.

AK Parti’nin hizmet belediyeciliğini en üst düzeyde gerçekleştirdiğini ve bu başarıyla gönül belediyeciliği ortaya koyduğunu vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Milletimiz emaneti bize teslim etmekten çekinmedi. AK Parti gitti. Seçimleri zaferle tamamladık. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini geride bıraktık.” Milletimizin her ferdinin güçlü desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Yüzyılın Türkiye vizyonunu ortaya koydu. Birçok milletimizin sağduyusu, öngörüsü ve büyük desteğiyle 14 ve 28 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılının kapılarını açtık. İnşallah 31 Mart akşamı da olur. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve amacımızla Türk Yüzyılının şehirlerini yeniden inşa edeceğiz. Milletimize hizmeti odağımıza aldık. Milletimiz için iş ve hizmet üretmeyi odağımıza aldık. Milletimizle ilişkimizi bir an bile kesmedik. Sayın Cumhurbaşkanımızın tanımladığı gibi milletimizin sesine kulak verdik. Çalışmalarımızı, hizmetlerimizi ve politikalarımızı her zaman milletin talep ve beklentileri doğrultusunda yönlendirdik. Bunun bir hediyesi olarak milletimiz, emaneti bize teslim etmekten hiçbir zaman çekinmemiştir” dedi.

AK Parti Aksaray İlçe ve Belde Belediye Başkanı Adayları şu isimlerden oluştu: “İlçeler; Ağaçören: Kemal Salman, Eskil: Mustafa Zavlak, Ortaköy: İzzet Demiryürek, Sultanhanı: Fahri Solak, Güzelyurt: Ünal Demircioğlu, Gülağaç: Ahmet Us, Sarıyahşi: Fatih Ünsal.”

İlçeler; Bağlıkaya: Hüseyin Cansu, Demirci: İsmail Kav, Gülpınar: Mustafa Baymışlıoğlu, Helvadere: Hasan Hüseyin Akyol, Ihlara: Ali Köksal, Sıhhat: Mehmet Yiğit, Saratlı: Aziz Aslan, Taşpınar: Metin Dağ, Selime: Levent Çevik, Topakkaya : Adem Baylan, Yenikent: Ali Altınsoy, Yeşilova: Onur Gürlek, Eşmekaya: İsmail Hakkı Güneş, Yeşiltepe: Ömer Ok.” -AKSARAY

haber-arakli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu