Haber

Bakan Özer: Depremden Etkilenen 10 İldeki Okullarla İlgili Kararı Yarın Açıklayacağız

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarın 71 ilde eğitime başlayacağını hatırlatarak, yarın depremden etkilenen 10 il ile ilgili kararı açıklayacaklarını söyledi. Özer, “10 il ile ilgili değerlendirmelerimizde son noktaya geldik. Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızla bu çalışmaları kapsamlı bir şekilde değerlendirme fırsatı bulduk. Yarın açıklayacağız inşallah.”

Mahmut Özer, deprem bölgesi olan Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile 10 ildeki okulların durumunu değerlendirdiklerini belirten Özer, değerlendirme sonuçlarını yarın açıklayacaklarını söyledi.

Yarın 71 ilde eğitime başlayacağını hatırlatan Bakan Özer, “10 il değerlendirmelerimizde son noktaya geldik. Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızla bu çalışmaları kapsamlı bir şekilde değerlendirme fırsatı bulduk. İnşallah yarın açıklayacağız.” Bakan Özer, deprem bölgesindeki 48 bin öğrencinin 71 ilçeye nakillerinin yapıldığını bildirdi.

Özer, Nurdağı’ndaki meslek lisesinde iki ekmek fabrikasının kurulacağını da belirterek, “Buranın ekmek ihtiyacına sürdürülebilir bir şekilde katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

havzaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu