Haber

Barbaros Çay Bahçesi eski günlerine döndü

 

Barbaros Çay Bahçesi eski günlerine döndü

 

Demlenmiş çay eşliğinde sohbetler keyifli

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve çağdaş görünümüyle hizmet vermeye devam eden EKDAĞ Barbaros Çay Bahçesi, eski günlerdeki gibi yeniden buluşma mekanı.

 

Antalyalıların anılarında değerli bir yer tutan Barbaros Çay Bahçesi, yenileme çalışmalarının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet vermeye devam ediyor. Çağdaş ve yeni yüzü, denize bakan konumuyla Barbaros Çay Bahçesi’nde keyifli çay sohbetleri yaşanıyor.

ESKİ MEKANINDA YENİ YÜZÜYLE KONFORLU HİZMET

EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilen ve Konyaaltı Caddesi üzerinde bulunan Barbaros Çay Bahçesi, açık oturma alanında 120 kişi, kapalı alanda 80 kişi olmak üzere toplam 200 kişiye hizmet verebilmektedir. Çeşitli lezzetlerin sunulduğu Barbaros Çay Bahçesi, kafe ve mutfak bölümüyle eskisi gibi keyifli çay sohbetlerinin yaşanabileceği bir mekan haline geldi.

YENİDEN BULUŞMA NOKTASI

Gençlerin, arkadaş gruplarının ve ailelerin buluşma noktası olan Barbaros Çay Bahçesi’nin hizmetinden vatandaşlar oldukça memnun. Yenilenen çay bahçesinin eskisine göre daha çağdaş ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Güler Şimşek, “Büyükşehir Belediyesi’nin burayı yenileyerek bu haliyle hizmete açmasından mutluluk duyuyorum. Emekli bir vatandaş olarak fiyatlar dışarıdakilere göre oldukça uygun. “Arkadaşlarımla buraya geliyoruz, sohbet ediyoruz, güzel vakit geçiriyoruz” dedi.

UYGUN FİYATLARLA LEZZETLİ MENÜLER

Uzun yıllardan beri Barbaros Çay Bahçesi’ne geldiğini söyleyen Ayşe Tuğba Korkmaz, şunları söyledi: “Eski halini iyi biliyorum, köhne ve köhne bir durumdaydı. Büyükşehir Belediyesi burayı yenileyerek estetik hale getirdi. Konfor, menüler ve fiyatlar hepsi mükemmel. “Büyükşehir Belediyesi burayı tertemiz hale getirdi, çok teşekkür ediyorum” dedi.

GENÇLER DE MEMNUN

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi Arda Aytemur ise, “Nezih, modern ve kaliteli bir mekan. “Biz gençlerin oturup lezzetli menüleri uygun fiyata yiyebileceği bir mekanın olması bizi mutlu ediyor” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu