Haber

ERG Şirketler Grubu Cumhuriyetin 100. yılını MKE Ankaragücü ile birlikte kutladı

ERG Şirket Kümesi,

MKE, Cumhuriyetin 100. yılını Ankaragücü ile birlikte kutladı

Türkiye’nin en köklü müteahhitlik şirketlerinden ERG Şirketler Grubu’nun ev sahipliğinde, Türk futbolunun değerli temsilcilerinden MKE Ankaragücü ile birlikte, Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Resepsiyon, Ankara iş, sanat ve futbol dünyasının önde gelen isimleri, MKE Ankaragücü temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Hünkar Memnun ve Cansu Canbaz’ın sunumlarıyla başlayan program, ERG Şirketler Grubu’nun tanıtım ve konuşması, MKE Ankaragücü belgesel gösterimi, Hakan Boyav – Erman Toroğlu konuşmaları, Emre Belözoğlu konuşması, Faruk Koca konuşması, Zeybek ekibi, vals gösterisi ve Nükhet Duru sahnesi.

1960’lı yılların ikinci yarısında kurulan ve Türkiye’nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biri olan ERG Şirketler Grubu, 113 yıllık geçmişiyle yarışan Türkiye’nin en eski futbol kulüplerinden MKE Ankaragücü ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor. Ankara Süper Lig’de. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama resepsiyonu düzenledi. Bu anlamlı Cumhuriyet Balosu, Ankara iş, sanat ve futbol dünyasının önde gelen isimleri, ERG Şirketler Grubu üyeleri, MKE Ankaragücü temsilcileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Hünkar Keyifli ve Cansu Canbaz’ın sunumlarıyla açılan program, ERG Şirketler Grubu’nun tanıtım ve konuşması, MKE Ankaragücü belgesel gösterimi, Hakan Boyav – Erman Toroğlu konuşmaları, Emre Belözoğlu konuşması, Faruk Koca konuşması, Zeybek grubu, vals gösterisi ve Nükhet Duru sahnesi.

ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun geleceğine ve kültürel mirasın korunmasına destek veriyor

Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak var gücüyle çalışan ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun geleceğine ve kültürel mirasın korunmasına desteğini sürdürüyor. 1960’lı yılların ikinci yarısında kurulan ve Türkiye’nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biri olan ERG Şirketler Grubu, 2023 – 2024 döneminde Türk futbolunun değerli temsilcilerinden MKE Ankaragücü’nün Forma Sponsoru oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında Cumhuriyetin temel değerlerini koruyarak ülkenin kalkınmasında ve büyümesinde önemli rol oynayan ERG Şirketler Grubu, bu dönem için Türkiye’nin en iyi şirketlerinden biri olan MKE Ankaragücü ile sözleşme imzaladı. Türk milli futbolunun gelişiminde önemli bir rol oynayan en eski futbol kulüpleri ‘Başkentin Gururu’ olarak anılıyor. . Anadolu kulüpleri arasında tarihi ve kültürel değeriyle öne çıkan MKE Ankaragücü ile sponsorluk anlaşması imzalayan ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun geleceğine ve kültürel mirasın korunmasına destek olmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hafikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu