Haber

İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu alıyor! Başvuru için son 2 gün…

İstanbul Üniversitesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) bendine göre Büro Çalışanı, Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknisyeni, Sağlık Memuru, Laboratuvar Çalışanı, Eczacı, Kütüphaneci ve Güvenlik Görevlisi Başvuru kuralları ve tarihi ile ilgili tüm detayları açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylara istihdam sağlayacağını duyurdu. Toplamda 109 sözleşmeli işçi görevlendirecek olan kurum, KPSS sınavına girmek için bazı takımlar için KPSS şartı aramıyor, sadece bazı takımlar için KPSS şartı aranıyor. Detaylar burada…

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

İstanbul Üniversitesi işe alım başvuruları 1 0 Şubat 2023 ve 27 Şubat 2023’te başlatıldıbugüne kadar devam edecek.

adaylar www.iuc.edu.trVe https://personel.iuc.edu.tr/adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurunuz. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa İşçi Dairesi Başkanlığı’naŞahsen başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

1) Fotoğraflı Başvuru Formu

2) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı görülecek ve fotokopisi çekilecektir.)

3) Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (Aslı görülecek ve fotokopisi çekilecektir.) (Barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

4) 2022 KPSS Sonuç Belgesi

5) Askerlik Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı da kabul edilecektir.)

6) Tecrübe kuralı olması gereken takımlar için tecrübeli olduğunu gösterir belge veya SGK Beyannamesi

7) İkametgâh (ikametgah) belgesi (barkodlu e-devlet çıktısı)

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1-Yukarıda belirtilen özel kurallara ve 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

2-Çeşitli kanun hükmünde kararnamelerle kamu görevinden ihraç edilmiş olanlar başvuru yapamaz.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak.

4-İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın mevcut çalışanı olmamak.

5- Haftalık çalışma süresi her halükarda 40 saati geçmeyecek ve vardiyada aksama olmayacak şekilde ilgili birim idaresinin belirleyeceği saatlerde (gece dahil) görev yapma şartını kabul etmek. iş.

6- “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alım başlıklı Ek 1 maddesinin (b) bendine eklenmiştir; “Sözleşmeli personelin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmeleri nedeniyle sözleşmelerinin kurumlarca feshedilmesi veya sözleşme süresi içinde sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi halinde, sözleşmeli personel kadrolarına tekrar atanamazlar. kamu kurum ve kuruluşları, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe.” karara karşı gelmeyin.

7-5917 47 nci maddenin 5 inci fıkrasının (A) 2 fıkrası yeterlidir, 4-B Sözleşmeli işçi olarak çalışırken istifa ederek sözleşmesi feshedilenler; Fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıllık süre dolmadan başvuru yapamazlar.

8- Belirtilen eğitim kademelerinden birinden mezun olmak, gerekli nitelikleri taşımak ve belgelemek.

9- Adayların ilgili 2022 KPSS(B) küme puan türüne sahip olmaları gerekmektedir. Ortaöğretim Mezunları için 2022 KPSS-P94, Ön Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2022 KPSS-P3 esas alınacaktır.

** Eczacı ekibi için KPSS puanı aranmaz çünkü 1 numaralı tablodaki muayene kuralı olmadan hizmete girecek sözleşmeli işçi unvanının ortasında yer alır. Görüşme sonucuna göre randevu verilecektir.

10- İlanda belirtilen tüm takımlar ve durumlar için ilan tarihi itibari ile sadece İstanbul ilinde ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.

*Koruma ve Güvenlik Görevlisi ekiplerine başvuran adayların başvuruları esnasında Üniversitemiz Mediko Toplum Merkezi Birimi’nde boy/kilo ölçümleri yaptırılacak olup, duyuruda belirtilen nitelikleri taşımayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. kabul edilmiş.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

alanya-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu