Haber

İzmir’de deprem şiddeti ne kadar? İzmir deprem merkezi nerede?

izmir ‘da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli verilerine göre izmir ‘de beyin sarsıntısı olup olmadığı merak ediliyor. Tamam, izmir ‘da deprem mi oldu? Bugün izmir ‘da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi İzmir depremi ve AFAD İzmir depreminin şiddeti merak ediliyor. Peki, İzmir’deki deprem ne kadar güçlüydü? İzmir yakını deprem bilgileri, AFAD’ın son deprem listesi ve Kandilli’nin son deprem listesi için! son depremler ve Son dakikadeprem haberi!

KANDİLLİ SON DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika depremi haberler Vatandaş i ile anında şok haber veriyor. Kandilli Rasathanesi yerel olarak deprem araştırmaları yapmakta ve sitesindeki son 500 depremi kamuoyuna sunmaktadır.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen sarsıntıların ardından büyük yıkımın yaşandığı İzmir’in Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. AFAD, bugün saat 12.04 sıralarında merkez üssü Yeşilyurt olan 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının derinliği 6.96 km olarak açıklanırken, deprem çevre illerde de hissedildi.

akcadagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu