Haber

Kocaeli BSB Kağıtspor Bornova Belediyesi Karşıyaka maçı sonrası

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren ve ev sahibi takımın son saniye atışıyla kazandığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor – Bornova Belediyesi Karşıyaka karşılaşmasının ardından teknik direktörler ve sporcular maçı değerlendirdi.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 26. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 86-84 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar skoru korumasını bilerek son vuruşla maçı kazanan ve puanını 37’ye çıkaran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’un teknik direktörü Ahmet Murat Yolcu, “Daha iyisini yapacağız. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu herkese düşüyor. “Sezonu izledik. Önümüzde 4 maç var. Demirbaşlarımız var. Ne yapabileceğimize bakacağız” dedi.

“Bireysel hatadan kaybettik”

Bornova Belediyesi Karşıyaka Teknik Direktörü Muharrem Aclan Kavasoğlu, “Bizim için önemli olan maçın ilk yarısında kötü oynadık. İkinci yarı toparlandık ama maç sonunda bireysel hata kabul ederek mağlup olduk. Rakibi tebrik ederim.”

“Zor da olsa kazandık”

Maçta 25 dakika süre alarak grubuna 8 sayı kazandıran İbrahim Yıldırım, “Umarım bu bayram biraz zor olsa da herkes için iyi geçmiştir. Zor bir maçtı. Biliyorduk ki Bornova’nın düşme ile ilgili bir durumu olduğu için bize saldıracaklardı.Biz de ona göre çalıştık.Biz de çok hevesliydik. Biz de son üç haftadır zorlu bir süreçteydik. Bugün iyi mücadele ettik. İyi bir şekilde işimize sahip çıktık. Zor da olsa kazandık. Bornova’yı tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. İzlemesi güzel bir maç oldu” dedi.

“Son saniye atışını engelleyemedik”

Karşıyaka’da 4 dakikadan fazla süre alan ve gol bulamayan Bornova Belediyesi Karşıyakalı sporcu Oğuzhan Göktepe, “Maç başında rakibe çok boşluk verdik. İstediğimiz savunmayı yapamadık. ikinci yarıda savunmayı oturttuk ve hücumda topu daha iyi paylaştık. Ancak son ikinci şuta engel olamadık. Bir sonraki şut inşallah.” Maçları kazanacağız” dedi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu