Ekonomi

MGM Resorts hisse senedi kazançlarının üçüncü gününde rakiplerini geride bıraktı

MGM Resorts International (NYSE:MGM) hisseleri Perşembe günü yükselen piyasa ortamında art arda üçüncü günde de yükselişini sürdürdü. Şirketin hisse fiyatı Las Vegas Sands Corp., DraftKings Inc. ve Caesars Entertainment Inc. ile birlikte %0,14 artışla 34,97 dolara yükseldi. Rakiplerini geride bıraktı.

Bu artış, S&P 500Ve Dow Jones gibi önemli endekslerin sırasıyla %1,05 ve %0,67 kârla artış kaydettiği güçlü bir işlem seansında gerçekleşti. Bu olumlu ivmeye rağmen MGM’nin hisse senedi fiyatı, geçen Temmuz ayında ulaştığı 52 haftanın en yüksek seviyesi olan 51,35$’ın 16,38$ altında kalmayı sürdürüyor.

İlginç bir şekilde fiyat artışına rağmen MGM’nin işlem hacmi tipik 50 günlük ortalama hacmin altında kaldı. Bu, hisse senedi değer kazanırken bunu normalden daha az süreç faaliyeti ile yaptığını gösterebilir, bu da yatırımcıların dikkate almak isteyebileceği bir faktördür.

MGM’nin hisse fiyatındaki yükselişin devam etmesi, genel olarak boğa piyasası ortamında parlamayı başaran ve hisse fiyatı performansı açısından segmentteki rakiplerinden daha iyi performans gösteren şirket için olumlu bir trende işaret ediyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

kibriscikajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu