Haber

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü

SporToto Muhteşem Lig ekiplerinden Demir Küme Sivasspor, Üstün Lig’in 24. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çalımbay, kulüp tesislerinde düzenlenen idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, depremlerden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Depremin ardından tüm Türkiye’nin örnek bir duyarlılık göstermesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çalımbay, “Herkes elinden gelen yardımı yaptı. Dünya yardım etti, tüm ülkeler yanımızda oldu. Çok üzgünüz, inşallah bir daha olmayız.” böyle bir acıyı bir daha yaşayın.” dedi.

Deprem sonrası futbol konuşulmasının sıkıntı olduğunu vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti:

“Yine de sorunlar bitmedi, orada yaşayan insanların sorunları şimdi başlıyor. Burada da devletimiz mutlaka olaya el atacaktır. Ağrılar biraz dindikten sonra futbola başlamamız lazım. Doğal olarak olması gerekir ama net bir mühlet verilmesi gerekiyor, sürenin doğru olup olmadığını bilmiyoruz, ortalık karışmış durumda. Baktığınızda bazı maçlar oynanmayacak, işte oynayacağımız Hatay maçı. Gaziantep ile oynayacağımız kupa maçı var. Hüzünlü bir lig olacak. Her oyun oynadığımızda saygı duruşunda gözyaşı ve zulüm olacaktır.”

Kırmızı-beyazlı takımı yoğun maç trafiğinin beklediğine değinen Çalımbay, düzgün hazırlanmaya çalıştıklarını ve Cumartesi günü Sivas Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacaklarını bildirdi.

Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman, yarı sahada oynanan çift gollü maçla sona erdi.

ferizlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu