Haber

Washington DC’de duyulan patlama paniğe yol açtı

YENİ ABD’nin başkenti Washington DC’de duyulan dev bir patlama sesi paniğe neden oldu.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, yerel saatle 15:30 sıralarında sonik patlama sesine benzer yüksek bir sesin duyulduğu belirtildi.

Patlama nedeniyle konutlarda sallanmanın hissedildiği kaydedilirken, bazı sosyal medya kullanıcıları patlamanın beklenen bir askeri tatbikatla ilgili olabileceği yönünde yorumlarda bulundu.

Vatandaşların acil durum sınırlarını araması üzerine polisin olayı Federal Havacılık İdaresi’ne (FAA) sorduğu aktarılırken, İç Güvenlik Bakanlığı tweet attı, “Başkentte duyulan patlama sesinden haberdarız, herhangi bir tehdit yok. şu anda.” terim kullanıldı.

Daha sonra Annapolis Acil Durum İdare Ofisi’nin sosyal medya hesabından, söz konusu patlamaya “Savunma Bakanlığı’na bağlı izinli bir uçuş”un neden olduğu, ses sınırını aşan söz konusu askeri uçağın neden olduğu paylaşıldı. bir ses patlaması

Federal Havacılık İdaresi’nden yapılan son yazılı açıklamada, Tennessee’den Long Island’a hareket eden Cessna tipi bir uçağın başkent üzerindeki uçuşa yasak bölgeye girdiği, ardından Virginia’nın güneybatı bölgesinde dağlık bir araziye çarptığı bildirildi. .

FAA’nın olayla ilgili soruşturmasını sürdürdüğü ve detayları daha sonra aktaracağı kaydedildi.

kilimli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu