Haber

Lucky Ball Sonuçları Açıklandı: 24 Mayıs Çarşamba Lucky Ball Sonuçları ve Kazanan Numaralar

Milli Piyango’nun en çok kazandıran oyunlarından biri olan Şans Topu, herkes tarafından kısa sürede ilgiyle takip ediliyor. Haftada iki gün düzenlenen Baht Topu çekilişine çok sayıda vatandaş katıldı. Bu haftanın ilk Fortune Ball çekilişi bugün gerçekleşti. Çekiliş sonuçlarının yanı sıra kazanan numaralar da dikkat çekti. Peki Baht Topu sonuçları açıklandı mı? İşte 24 Mayıs Çarşamba Baht Topu sonuçları ekranı.

En çok tercih edilen loto oyunları arasında yer alan loto top çekilişinde bu hafta da büyük ikramiye heyecanı yaşanıyor.

Bugünkü Baht Topu çekilişine büyük ikramiye hayali kuran vatandaşlar katıldı. Sonuçlar çekilişten kısa bir süre sonra açıklanacaktır. Vatandaşlar şimdiden Şans Topu çekiliş sonuçlarını araştırmaya başladı.

Şans Topu Sonuçları Açıklandı mı?

Oyun tutkunlarının tercih ettiği Baht Topu çekilişi Çarşamba ve Pazar olmak üzere haftanın iki günü yapılıyor. Haftanın ilk Baht Topu çekilişi bugün gerçekleşti. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı olarak gerçekleştirilen çekilişin ardından kısa süre sonra sonuçlar açıklandı. Sonuçları MPİ resmi sitesinden veya aşağıdaki sonuç ekranımızdan öğrenebilirsiniz.

ŞANSLI TOP

haber-bismil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu