Haber

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü çocuklar için anlamlı etkinlik düzenledi

Kartal Belediyesi Anaokulu Müdürlüğü, Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yurtları’nda kalan çocukların yüzünü güldüren anlamlı bir etkinlik düzenledi. Kendileri için hazırlanan spor parkurunda birinci olmak için birbirleriyle yarışan çocuklar, gün boyu süren müzik dinletileri ve çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, devlet koruması altındaki çocukların sosyal yaşamlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen çeşitli etkinliklerde çocuklarla bir araya geliyor.

Kreş Müdürlüğü son olarak Yakacık Hatice Abbas Halim Çocuk Yurtları bahçesindeki futbol sahasını kullanarak çocukların yarışabilecekleri bir parkur hazırlayarak, unutulmaz bir gün geçirecekleri etkinliği düzenledi.

Pistte YARIŞAN ÇOCUKLARA MADALYA VE SATRANÇ TAKIMI VERİLDİ

Etkinliğe katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kreş Müdürü Hilal Kıraç ve Hatice Abbas Halim Çocuk Evleri Müdürü Kenan Arslan da çocukların eğlencesine ortak oldu.

Koşunun tamamlanmasının ardından Anaokulu Müdürlüğü çalışanı, Neriman Sami Türkdoğan Aşevi’nde hazırlanan yemekleri yorgunluklarını atmak isteyen çocuklara ikram etti.

Yemeklerini yiyen çocuklar, daha sonra kendileri için hazırlanan müzik konserine katıldı.

Gün boyu süren etkinliklerin ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, parkurda yarışan çocuklara madalya ve satranç takımı verdi. Madalyalarını alan çocuklar dilek ağacına gelerek dileklerini yazdı.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

Hatice Abbas Halim Çocuk Yurtları Müdürü Kenan Arslan, bu etkinliği düzenleyen ve çocukları yalnız bırakmayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e, Dr. Etkinlikte emeği geçen Dilek Kars, Hilal Kıraç ve tüm Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, devlet koruması altındaki çocukların mutluluğunun her şeyden daha değerli olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızın geleceğini birlikte inşa edeceğiz, onlara sunmak için el ele mücadele edeceğiz. daha iyi bir yaşam. Dilek ağacına yazdıkları dilekleri Kartal Belediyesi olarak sahipleneceğiz.” “Mümkün olduğunca bunu gerçekleştirmeye çalışacağız. Çünkü onların mutluluğu her şeyden önemli” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu